Café Geert


TrainingFukkatsu

Ladies
Enkel voor vrouwen

Donderdag

19u30 tot 21uKempo Jiu Jitsu


Het doel van jiu jitsu is een agressor op efficiënte wijze uitschakelen of onder controle houden. In tegenstelling tot wat de naam laat vermoeden (jiu jitsu betekent letterlijk “zachte kunst”) wordt hierbij gebruik gemaakt van slag-, trap-, klem- en werptechnieken. De naam slaat eerder op het feit dat men zich tracht te verdedigen met een minimum aan kracht.


In de huidige maatschappij is het heel moeilijk een realistische verdedigingsmethode te ontwikkelen op basis van jiu jitsu alleen. Dit wordt opgevangen door kempo te verwerken in onze jiu jitsu basis. Hier ligt de nadruk nog meer op slag- en stoottechniek.

 

Deze twee disciplines samen tillen onze gevechtsport naar een hoger niveau, waarbij het resultaat een dynamisch en compleet samenspel is van geïntegreerde technieken.Fukkatsu Ladies


Wij bieden ook lessen aan enkel voor vrouwen (vanaf 14 jaar) en op maat van vrouwen. Het aangeboden progamma is gebasserd op kempo jiu jitsu maar wordt toegankelijk en parktisch aangeleerd. 
We werken vanuit het perspectief van de vrouwen en stellen ons tot doel dat u zich veiliger en weerbaarder voelt. We leren u bewust te worden van uw eigen kracht en hoe je de kracht van je sterke tegenstander kan gebruiken om jezelf veilig te stellen.

 

De lessen vinden plaats in een ontspannen sfeer. Je traint in groep waar er ook ruimte is voor specifieke noden. Naast verschillende trap- en stoottechnieken, bevrijdings- en zelfverdedigingstechnieken, werken we eveneens aan jouw conditie en uithoudingsvermogen.  Fukkatsu Kids


Onze zelfverdediging voor kinderen is een allesomvattende lessenreeks, waarin discipline, ontspanning, conditie, techniek en plezier gecombineerd worden. Het doel is om de kinderen een sterker draagvlak te bieden onder meer door verhoging van hun zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, weerbaarheid en een positieve uitstraling.

 

Kinderen krijgen tijdens de lessenreeks de kans hun energie op een constructieve en positieve manier te uiten. Daarbij leren ze positeve en sociale vaardigheden zich eigen te maken. Dit onder andere door middel van discipline, respect en het leren omgaan met eigen grenzen en die van anderen.

 

Op een leuke en sportieve manier wordt er aandacht besteed aan kracht, conditie en flexibiliteit. Ze leren trap- en stoottechnieken, incasseren, vallen en opstaan, zichzelf bevrijden en aanvallen neutraliseren door middel van klemmen.

De verschillende oefeningen en technieken zijn zorgvuldig geselecteerd uit verschillende disciplines waaronder judo, jiu jitsu, kempo en boksen.

 

Tijdens de lessen Fukkatsu Kids krijgen de kinderen een stevige basis aangeleerd ter voorbereiding van het kempo- jiu jitsu.Prijs


Het inschrijvingsgeld voor 1 jaar:


Kempo Jiu Jitsu: €180

Fukkatsu Ladies: 120€

Fukkatsu Kids: 150€


Opgelet: Deze prijzen zijn exclusief verzekering!Meer info?


Twijfel niet om contact op te nemen met hoofdtrainer Stefan Vandenabeele op het nummer 0478 51 30 04, of stuur een mail naar fukkatsu.belgium@gmail.com.

Fukkatsu

kempo jiu jitsu
Vanaf 10 jaar Zaterdag

15u tot 16u30


Woensdag

19u tot 20u30 Fukkatsu

  Kids
Van  7 tot 10 jaar

Zaterdag

14u tot 15u